Ještě pár lístků zbývá. Neváhejte.
K vínům budeme servírovat například:
“Paté z pečené kachny s jeřabinkovým dipem”
a také
“Hovězí ragú na bílém víně s těstovinami”
nebo třeba i
“Podzimní filírovaný steak z krkovičky s houbovou kapustou”
a nezapomeneme ani na
“Vepřový karamelizovaný bůček (Thịt kho) s jasmínovou rýží”
a co by to bylo bez
“Carpaccia z pečené a marinované červené řepy s piniovými oříšky a kozím sýrem”
a nakonec samozřejmě dezert
“Paris brest”, což je tradiční francouzský dezert prstencového tvaru, vyrobený z odpalovaného těsta posypaného na vrchu plátky mandlí, který je po upečení naplněn krémem mousseline pralinée. A k tomu jako vždy nějaké to jídélko “Na vidličku” a speciální vodu, kterou asi ještě nikdo z vás nepil a kterou si sami vyrábíme 😉
Cena za deset vzorků degustovaných vín a všechno to výše uvedeno je 800 korun na osobu. Vstupenky k dispozici ještě jsou, ale víte jak 😁